Skip to main content

Maverick Adventure – TERMENI SI CONDITII

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului Maverick-Adventure.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general si nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

Rezervarea serviciilor se face prin contactarea telefonică.

Nu este percepută vreo taxă de rezervare sau orice altă sumă de bani care să constituie un avans sau garanție decât cu acordul părților.

Vârsta minimă a potențialilor clienți trebuie sa fie de 16 ani, iar aceștia să fie posesori de permis de una din următoarele categorii: A, AM, A1, B1, A2, B sau BE.

INTRODUCERE


Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Maverick-Adventure.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Maverick-Adventure.ro, nu va transfera titlul de proprietate asupra website-ului .

MAVERICK-ADVENTURE.RO deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea MAVERICK-ADVENTURE.RO, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului MAVERICK-ADVENTURE.RO este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de MAVERICK-ADVENTURE.RO. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea MAVERICK-ADVENTURE.RO.

Accesul si utilizarea paginii MAVERICK-ADVENTURE.RO sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe Maverick-Adventure.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia si tipări conținutul paginii MAVERICK-ADVENTURE.RO pentru folosința dumneavoastră personala, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul MAVERICK-ADVENTURE.RO nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților MAVERICK-ADVENTURE.RO.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor MAVERICK-ADVENTURE.ROMAVERICK-ADVENTURE.RO nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, MAVERICK-ADVENTURE.RO nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.


Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile MAVERICK-ADVENTURE.RO, preturi, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului MAVERICK-ADVENTURE.RO nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja răspunderea MAVERICK-ADVENTURE.RO în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web MAVERICK-ADVENTURE.RO, a informațiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea MAVERICK-ADVENTURE.RO nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

MAVERICK-ADVENTURE.RO nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor si a consultantei, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI


Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

MAVERICK-ADVENTURE.RO nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește sa-si procure unul din serviciile prezentate în site este rugata sa contacteze MAVERICK-ADVENTURE.RO prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor si informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE


Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate serviciile MAVERICK-ADVENTURE.RO, dar poate include si alte informații aflate în strânsa legătura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI


Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de MAVERICK-ADVENTURE.RO utile în legătura cu conținutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

MAVERICK-ADVENTURE.RO nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI


Orice persoana care vizitează site-ul MAVERICK-ADVENTURE.RO si care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informații personale de către MAVERICK-ADVENTURE.RO; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către MAVERICK-ADVENTURE.RO a cererilor, întrebărilor si reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de MAVERICK-ADVENTURE.RO si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

MAVERICK-ADVENTURE.RO va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.